.
Eric Kerremans
zaterdag 30 juli 2022

Eric Kerremans in paniek: “Here we go again”

Hij had er geen goed oog in

Je vrouw zien hervallen met haar alcoholverslaving, het is een pijnlijke zaak. Eric Kerremans moest lijdzaam toezien hoe zijn vrouw na enkele jaren alcoholvrij te zijn herviel in haar slechte oude gewoonte.

“Ik schrok enorm. Na vier jaar… ik dacht: ‘here we go again’, we beginnen weer van nul af aan. En daar had ik het toch echt moeilijk mee”, zegt Eric in Dag Allemaal.

Eric heeft zijn vrouw nog proberen tegen te houden, maar had er weinig zeggen aan. Anneleis moest toegeven dat ze in de knoop lag met zichzelf en met hun toekomstplannen en dat dat de doorslag heeft gegeven.

“We willen ons huis verkopen, ik wou stoppen met m’n webwinkel, ik had echt het gevoel dat de wereld op m’n kop viel. En dat soort zelfmedelijden sloeg om in een negatieve spiraal, wat zorgde voor mijn herval.”

Annelies dronk het ene glas wijn, na het andere en dronk op één avond met gemak 2 flessen leeg. Daarbij volgden nog enkele paniekaanvallen. “Ik heb haar toen op eigen verzoek naar de spoed gebracht. Ze voelde dat ze hulp nodig had”, zegt Kerremans

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Eric Kerremans

Meer Over:

Eric Kerremans