.
Erik Van Neygen en Sanne
donderdag 28 april 2022

Erik en Sanne genieten van hun kleinkind: “Artie geeft ons energie”

"Sinds hij kan stappen, hol ik overal achter hem aan"

Erik en Sanne waren één van de duo's die in de jaren '90 hoge toppen scheerde met hun ingetogen muzieknummers. Tegenwoordig vervullen ze de rol van trotse grootouders van hun kleinkind Artie, de zoon van dochterlief Maartje Van Neygen. Ze vertellen meer over hun avonturen in Story.

Artie werd eigenlijk zeven weken te vroeg geboren, maar daar merk je nu niets meer van. Hij zette onlangs zijn eerste stapjes en wordt op woensdagen opgevangen door zijn muzikale oma en opa. Zelf toont hij ook veel interesse in muziek. “Elke woensdag is Artie bij ons en ik geniet daar met volle teugen van. Hij geeft me heel veel energie en levenskracht”, zegt Erik. “Als hij hier bij ons is, is hij vooral gefascineerd door mijn piano en gitaren. Hij hoort Sanne en mezelf graag zingen.”

Naast muziek kan techniek Artie ook wel boeien. “Dat heeft hij van zijn vader. Hij prutst graag met zijn speelgoedhamer en zijn nagels”, zegt Erik. “En voor mijn eigen conditie is Artie ook een zegen. Sinds hij kan stappen, hol ik overal achter hem aan. Hij geeft ons energie, maar neemt ze ook weer af”, grapt hij.