.
Bieke Ilegems en Erik Goossens
zondag 30 april 2023

Erik Goossens: “Ze verwijt mij dat elke keer” 

Hij krijgt regelmatig een verkeersboete 

Binnenkort staat Erik Goossens terug op het podium in ‘Assisen V’ van Backstage producties. Hij is daarin te zien samen met zijn vrouw Bieke Ilegems, maar ook met kleppers als Herbert Flack, Evelien Van Hamme en Ludo Hellinx.

Zelf is Erik gelukkig nog nooit voor de rechter moeten verschijnen, toch niet voor iets heel ernstigs. Enkel een verkeersboete heeft hem ooit zover gebracht.

“Het grappige was dat ik daar alleen was en zag dat mensen met advocaat sneller behandeld werden. Ik kwam toppleiter Walter Damen tegen, dus ik sprak hem aan en hij heeft mijn case behandeld. Jaren later heb ik hem geholpen door zijn rol in ‘Assisen 4’ over te nemen. We staan quitte nu”, lacht Erik in Story.

En rond die verkeersboetes, daar knelt soms het schoentje ten huize Goossens- Ilegems. Want Erik kan er niet tegen als Bieke hem verwijt dat hij te veel verkeersboetes heeft.

“En dat terwijl ze er zelf ook veel heeft. Nu moet ik zeggen: ik heb me voorgenomen om er vanaf nu op te letten, want ik had er inderdaad veel… misschien erger ik mij gewoon aan het feit dat ze gelijk heeft.”

Bio van Erik Goossens en Bieke Ilegems