.
Erik Van Looy
zaterdag 27 mei 2023

Erik Van Looy: “Plots verschoof mijn aandacht naar andere dingen”

Hij kreeg interesse in de meisjes

Erik Van Looy werd geboren toen zijn ouders amper 18 en 19 jaar oud waren. Dat is heel jong en daardoor hebben de twee zelf een deel van hun jeugd een beetje gemist. Maar ze hebben hun zoon altijd alle vrijheid gegund die hij nodig had

Erik heeft altijd een fijne jeugd gehad en was ook een heel goede student. Tot zijn interesse in de liefde en de meisjes begon aan te wakkeren.

“Mijn aandacht verschoof naar andere dingen, ik voelde van alles en wist niet wat ermee aan te vangen. Door mijn verlegenheid heeft die moeilijke fase met veel existentiële en romantische twijfels wel een dik jaar geduurd. Ik was gelukkig ook erg bezig met andere extra schoolse activiteiten”, vertelt Erik aan Dag Allemaal.

Zo had Erik een eigen gestencild filmtijdschrift met een oplage van 399 exemplaren. Dat wist hij te realiseren met behulp van enkele klasgenoten en een broeder van de school.

“Ik was in feite een kleine ondernemer, al heb ik dat pad niet verder bewandeld. Ik heb geen eigen bedrijf of steek financieel nooit mijn nek uit. Misschien een slecht idee, want veel van mijn projecten hebben toch goed opgebracht..”

Bio van Erik Van Looy

Meer Over:

Erik Van Looy