.
Erika Van Tielen in Familie
maandag 18 december 2023

Erika Van Tielen: “Anders doe ik het liever niet”

​​​​​​​Ze wil er volledig achter staan

Het is alweer een tijdje geleden dat we Erika Van Tielen nog op televisie zagen. De actrice die dit jaar 40 is geworden, heeft toch even moeten wennen aan haar leeftijd.

“Ik vind dat een hard getal. Ik voel me nog altijd meer een meisje dan een vrouw. Toen ik in het begin van het schooljaar mijn zoon eens aan de middelbare school ging ophalen, zag ik al die meisjes, semivrouwen, aankomen en ik voelde me zó klein. Ik ben ook maar een klein fijn meisje. Als ik foto's van vroeger bekijk, zie ik natuurlijk wel dat ik toen jonger was, maar het is niet zo dat ik nu in de spiegel een volwassen, rijpe vrouw zie. Ik gedraag me ook niet zo. Bovendien voel ik me fysiek steeds sterker worden”, klinkt het in De Morgen.

Doorheen de jaren heeft Erika zichzelf natuurlijk goed leren kennen en weet ze als geen ander wat hij sterke en minder sterke punten zijn.

“Ik ben zeer gestructureerd, georganiseerd, perfectionistisch. Als ik voor iets ga, wil ik het goed doen volgens mijn normen, anders doe ik het liever niet. Dat is in de loop der jaren alleen maar duidelijker geworden. Ik ben zeer plichtsbewust en gecontroleerd en dat is goed in een aantal opzichten, maar dat maakt het leven soms ook wel heel afgemeten.”

Bio van Erika Van Tielen

Meer Over:

Erika Van Tielen