.
Erika Van Tielen in Familie
maandag 1 januari 2024

Erika Van Tielen: “Ik begon aan mezelf te twijfelen”

Het was niet wat het moest zijn

Het leven loopt niet altijd zoals we zouden willen. We bouwen iets moois op en voor je het weet, glipt het weg tussen je vingers. Dat was ook zo bij de relatie van Erika Van Tielen en de vader van haar kinderen.

5 jaar geleden besloten de twee dat het beter was om uit elkaar te gaan. Een pijnlijke beslissing, maar achteraf gezien wel de juiste.

Ook professioneel heeft Erika moeilijke keuzes moeten maken. Zeker toen ze besefte dat ze een beetje vastzat bij de VRT.

“Ik had het gevoel dat ik daar wat in het ijle zat te werken. Ik wachtte op kansen die ik niet kreeg, waardoor ik hard aan mezelf begon te twijfelen. En dan voel je je heel klein en rot. Toen heb ik wel ondervonden hoe snel je kan afglijden in negativiteit. En hoe moeilijk het kan zijn om weer recht te krabbelen. Het goede is geweest dat ik toen wel een glimp heb opgevangen van uitzichtloosheid, waardoor ik beter kan begrijpen hoe zwaar anderen het soms hebben om uit een vicieuze cirkel te raken als ze niet de juiste mensen rond zich hebben."

Bio van Erika Van Tielen

Meer Over:

Erika Van Tielen