.
Eva De Roo
maandag 19 september 2022

Eva De Roo: “Dat is het programma zeker niet”

Ze hoopt dat mensen de verhalen herkennen

Met ‘De Klim Van Je Leven’ is Eva De Roo toe aan één van haar allereerste presentatieopdrachten op één. Vooral heel erg spannend voor Eva, maar ook heel leuk om te doen. Dat ze dat met 7 Vlamingen mag doen die elk een medisch rugzakje met zich meedragen, maakt het alleen maar bijzonderder.

“Ik vond het belangrijk om heel menselijke en vooral positieve verhalen te brengen. Daarom wou ik het programma ook zo graag maken. Ondanks die grote problemen in hun leven willen deze mensen een grote sportieve uitdaging aangaan”, zegt Eva De Roo in Story.

Maar Eva wil ook een grote steun zijn voor de deelnemers, want ze zijn stuk voor stuk allemaal op de goede weg, ondanks hun terugval af en toe.

“En ook dat tonen we. Hopelijk herkennen kijkers door deze verhalen ook wat mensen in hun nabije omgeving momenteel meemaken na een besmetting, of gaan ze zelf naar de dokter met klachten die ze nu zien. Het is geen ver-van-mijn-bedshow.”

“Alsof hun eigen herstel en medische problemen al niet zwaar genoeg doorwegen op hun dagelijkse leven, willen deze mensen focussen op de uitdaging en zijn ze bereid om daarvoor opofferingen te doen.”

Bio van Eva De Roo

Meer Over:

Eva De Roo