.
News Image

Eva Pauwels supportert voor Julie Vermeire

Eva Pauwels trots op prestaties van haar dochter.


Julie Vermeire liep zondag over wolkjes in de backstage van “Dancing With The Star”s. Niet alleen haar mama Eva Pauwels stond op de gastenlijst, ook de grootouders van Julie zouden aanwezig zijn. Julie bracht de dans met Pasquale als eerbetoon aan haar grootouders, zij waren er altijd voor Julie.

De dochter van Eva Pauwels en Jacques Vermeire schitterde ook op de dansvloer en was maar wat blij met de commentaren die zij van de vakjury kreeg. Maar nog belangrijker was de aanwezigheid van haar moeder en haar grootouders. Het was voor Julie de eerste keer dat één van haar ouders in de zaal aanwezig was. Ik ben uiteraard bijzonder trots, glunderde Eva Pauwels. Kleine meisjes worden groot, het was écht prachtig om Julie te zien schitteren op de dansvloer.

De dans van Julie had met een moeilijke periode in haar leven te maken, de periode dat de gespecialiseerde weekbladen de verhalen over haar mama in het lang en breed uitsmeerden. Julie was amper 16 jaar en die verhalen tekenden voor een groot deel haar jeugd. Gelukkig is dat allemaal verleden tijd en zagen we mama Eva stralen naast haar dochter. Ik werd toch wat emotioneel tijdens de dans van Julie, het was zwaar maar toch wel de realiteit.

Dat Julie het goed doet in Dancing With The Stars, verbaast Eva niet. Het zat er al in toen Julie nog héél klein was, dansen zit bij ons toch wel in de genen, lacht een trotse mama. Dat dansen heeft Julie deels van mij, maar ook haar papa is een goede danser, gaat Eva verder in een gesprek met de Showbizz-Site. Die papa hebben we nog niet gezien bij Dancing With The Stars, maar papa Jacques Vermeire is zonder twijfel trots op wat zijn dochter momenteel aan het doen is. Kleine meisjes worden groot, haar dansprestaties worden week na week grootser.

Bio van Eva Pauwels en Julie Vermeire