.
Evelien Bosmans
zaterdag 22 juli 2023

Evelien Bosmans: “Hoe minder slechte erbij kunnen komen”

Ze post niet veel op sociale media

Ziek of niet, als actrice moet je vaak gewoon doorzetten en doorbijten. Iets waar Evelien Bosmans over kan meepraten. Haar personage Flo uit ‘F*** You Very, Very Much is een hypochonder, maar zij is helemaal het tegenovergestelde.

“Telkens wanneer ik ziek ben en medicijnen of een lapmiddeltje nodig heb, moet ik naar de aoptheek lopen. Ik heb dat gewoon allemaal niet in voorraad”, lacht ze in Tv Familie.

Net zoals Evelien niet meteen fans is van medicijnen is ze dat ook niet van sociale media. Ze zit er heel weinig op en dat vindt ze prima. Zo komt ze ook weinig in aanraking met negatieve kritiek.

“Mensen vragen zich wel eens af of ik dood ben. Ik steen mijn teen wel in het water van de sociale media, dus het is niet dat ik negatieve commentaren bewust vermijd. Maar het is bij mij gewoon niet top of mind.”

Bikinifoto’s of andere privéfoto’s zal je ook niet snel op haar profiel zien. Het grootste deel van wat ze post is werkgerelateerd. “Er staan trouwens een paar vreselijke foto’s van mij op het internet. En hoe minder foto’s ik zelf post, hoe minder slechte erbij kunnen komen.”

Bio van Evelien Bosmans

Meer Over:

Evelien Bosmans