.
Evi Hanssen
woensdag 19 oktober 2022

Evi Hanssen: “Het gaat weer bergaf met haar”

Ze kan niet meer genezen

Het is hartverscheurend wanneer je te horen krijgt dat je mama ongeneselijk ziek is. Evi Hanssen kreeg het slechte nieuws van haar mama en dat was een harde klap. Arlette, want zo heet de mama van Evi, heeft borstkanker.

“Mama kreeg de diagnose 10 jaar geleden al een keer. Toen vocht ze terug en herstelde ze. Maar dit keer is de hoop op herstel er niet: de kanker is uitgezaaid naar de lever en de botten. De behandelingen die ze kan volgen, zijn er puur om haar leven te rekken”, legt Evi uit in Het Laatste Nieuws.

Arlette startte even met een behandeling zodat ze nog het huwelijk van haar dochter afgelopen zomer zou kunnen meemaken. Het was voor Arlette een prachtige, maar ook erg vermoeiende dag.

“Sindsdien gaat het weer bergaf en belandde ze al twee keer in het ziekenhuis. Een paar weken geleden is ze na diep nadenken toch opnieuw gestart met een kuur chemopillen, in een lage dosis. Ze wilde het nog eens proberen omdat die pillen haar leven kunnen rekken.”

Maar ze werd er zo ziek van dat ze dan toch maar opnieuw gestopt is met de kuur. Genezen zal ze niet meer, maar de twee proberen wel nog om samen alle mooie momenten uit het leven te halen.

Bio van Evi Hanssen

Meer Over:

Evi Hanssen