.
Evy Gruyaert
zondag 19 februari 2023

Evy Gruyaert keek met grote ogen naar de showbizzwereld 

Snel overprikkeld  en van nature weinig filter 

Evy Gruyaert heeft als presentatrice al vele jaren ervaring op zowel de radio als televisie. Ze startte destijds zeer jong op N-TV en zette daarna haar eerste stappen bij radio Donna.

“Van de ene dag op de andere werkte ik plots voor N-TV en het regionieuws werd in Meulebeke en omstreken verspreid via videocassettes. Ik weet zelfs niet meer goed hoe ze bij mij terechtgekomen zijn, maar ik zag dit eerder als een leuke vakantiejob”, onthult Evy Gruyaert aan Primo.

Ze vond de showbizzwereld zeer boeiend maar hoefde er niet noodzakelijk deel van uit te maken. “Een tafelspringer of feestjesschuimer ben ik nooit geweest. Ik heb echt me-time nodig om mezelf op te laden. Ik ben er graag een keer bij, maar niet altijd”, aldus Evy Gruyaert aan Primo.

Zelfs van leuke evenementen moet ze achteraf soms bekomen. Want ook die kosten haar energie.” Ik ben nu eenmaal wie ik ben”.

“Vroeger negeerde ik die alarmsignalen van m’n lichaam. ‘Het hoort zo’, dacht ik verkeerdelijk”. Nu beseft ze dat het belangrijk is om je lichaam te volgen.

Bio van Evy Gruyaert

Meer Over:

Evy Gruyaert