.
Louis Thyssen, Julia Boschman
maandag 12 augustus 2024

Ex van Louis Thyssen bijt van zich af en herpakt zich 

Tijd voor een nieuw hoofdstuk 

Wie de hele heisa rond de relatie van Julia Boschman en Louis Thyssen wat heeft gevolgd, weet ook dat Liesl Ost, de ex van Louis Thyssen niet gelukkig is met de situatie. Dat liet zij meermaals verstaan op TikTok.

Dat Louis voor zichzelf heeft gekozen en dat hij erg gelukkig is, waren erg harde woorden voor Liesl om te horen. Dat het haar pijn deed vertelde ze in verschillende filmpjes.

“Het rood onder mijn ogen is er omdat mijn huid verbrand is van het vele huilen”, schreef ze bij een foto van zichzelf waarop duidelijk te zien is dat Liesl heeft gehuild.

Maar het bleef niet bij die woorden. Na het intense verdriet volgde al heel gauw de woede. Ost was kwaad over het bedrog dat hij heeft gepleegd.

“Een huis dat gebouwd is op andermans tranen blijft toch nooit staan’, ‘Hij bepaalt mijn waarde niet’ of ‘Ik werd er ziek van om zoveel woorden aan hem te verspillen’, zijn slechts enkele van de vele uitspraken op sociale media, schrijft Dag Allemaal.

Ondertussen lijkt Liesl zich herpakt te hebben en probeert ze weer vrolijk door het leven te gaan. Ze laat duidelijk zien dat ze voor zichzelf kiest en hopelijk vindt ook zij snel weer wat liefdesgeluk.

Bio van Louis Thyssen en Julia Boschman