.
News Image

Ex van Sergio Herman deelt groot verdriet

Geen leuke dag voor Ellemieke.

Het is geen leuke dag voor Ellemieke Vermolen en Sergio Herman. Dinsdag ‘vierden’ zij een verjaardag die zij veel liever op een totaal andere manier gevierd zouden hebben. Het was dinsdag namelijk vier jaar geleden dat hun zoontje dood geboren werd. “Je was helemaal af, zo gaaf zo mooi. Alles erop en eraan. Tien vingertjes en tien teentjes..... ik heb ze geteld zoals elke mama dat doet. Het enige verschil was dat je stil was...... geen gehuil en geen ontmoeting in elkaars ogen”, schrijft Ellemieke op Instagram.

Wij voelen met haar mee, dit moet één van de meest verschrikkelijke dingen zijn die een mens in het leven kan meemaken. “Vandaag is jouw dag “Johsadag” zo noemen we het hier, de kinderen mogen kiezen wat ze willen doen vandaag. Ieder jaar is dat anders, alles mag en is oké. Vandaag zou je 4 jaar zijn geworden. Al 4 jaar zonder jou....... maar altijd bij ons, voor altijd in ons hart”, gaat Ellemieke verder. Wat een moedige vrouw is Ellemieke, wat mooi ook dat zij haar kinderen de vrijheid geeft om deze dag door te brengen zoals zij dat willen.

“Voor alle mama’s die dit ook hebben meegemaakt. Weet dat de pijn minder wordt en het gemis soms groter..... Zoals de zee, soms wild, soms kalm, eb en vloed. Laat het komen. Wees krachtig en lief voor jezelf, maar vooral trots op wie je nu bent! Ik voel jullie....”, besluit Ellemieke in een emotionele post.