.
Florence Vandoorne en Jiri Punt uit Blind Getrouwd
zondag 25 december 2022

Experts toch gelijk bij Jiri en Florence in ‘Blind Getrouwd’

Wat is het geheim van een goede match?

Velen vragen zich af hoe ze het doen, twee mensen koppelen die mekaar nog nooit gezien hebben en er dan toch vaak in slagen om dat huwelijk te doen lukken.

“Zoals het met Florence klikt, dat heb ik nog nooit eerder meegemaakt”, bekent Jiri aan Story. Beiden zijn avontuurlijk, houden van reizen en hebben dezelfde smaak.

Ook Florence bevestigt dit: “Het is gek hoe we op elkaar lijken. We staan op dezelfde manier in het leven: elkaar vertrouwen, goed doen voor een ander,…”

Zij vraagt zich af of ze niet té gelijk zijn. Moet er niet wat verschil zijn om het spannend te houden? Gezien er toch al heel wat koppels uit het programma samengebleven zijn en ondertussen zelfs al kinderen hebben, dan lijkt het toch wel of de experts perfect weten waar ze mee bezig zijn.

“We gaan soms nog langs bij relatietherapeute Sarah Hertens, ook al loopt alles vlot”, vertelt Florence aan Story. Misschien is dat net het geheim, de ondersteuning van professionals waar andere koppels niet altijd kunnen op rekenen zoals alle koppels van ‘Blind Getrouwd’ dat wel kunnen.