.
Ingeborg
donderdag 27 juli 2023

Extra veel liefde in Blind Getrouwd: 4 koppels trouwen dit najaar bij VTM

Met 1 extra koppel bij VTM GO

Blind Getrouwd gaat dit jaar een stap verder, op zoek naar éxtra veel liefde. Dit najaar trouwen opnieuw vier koppels volgens de beproefde Blind Getrouwd-formule op VTM. Maar voor het eerst in de geschiedenis van Blind Getrouwd zal ook een vijfde koppel de sprong wagen in ‘Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk’ bij VTM GO. In ‘Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk’ maakt de kijker vanaf vandaag kennis met 3 singles uit de voorrondes van Blind Getrouwd voor wie geen match gevonden werd. Voor hen gaat Ingeborg, die het programma host, nu op een andere manier op zoek naar die ene ware liefde, en als alles goed gaat stapt één van hen dit jaar alsnog in het huwelijksbootje.

Voor Steve, Karen en Jonas werd geen match gevonden binnen de poule van vrijgezellen die zich inschreef voor Blind Getrouwd. Zij krijgen nu in de VTM GO SHORTIE de kans om zich aan heel Vlaanderen voor te stellen. Zo wil Ingeborg een ultieme zoektocht opstarten naar hun ideale match. Daarna volgen ze hetzelfde stramien als het klassieke Blind Getrouwd: het zijn opnieuw de experten die volgens de beproefde methode op zoek gaan naar de perfecte match. Wordt die gevonden, dan stapt één van de drie in het huwelijksbootje met alles erop en eraan: trouwfeest, huwelijksreis en samenwonen. Met op het einde van de rit ook hier één prangende vraag: zijn ze klaar voor de rest van hun leven samen en blijven ze getrouwd?

Kortom, met ‘Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk’ zorgt VTM GO dit najaar voor een fameuze portie extra liefde op het scherm.

Ingeborg: “Het is prachtig dat wij dit najaar alweer 4 koppels in het huwelijksbootje laten treden in de hoop op een happily ever after, en ik ben zo verheugd dat wij ook voor Steve, Karen en Jonas een extra effortje gaan doen. In de oproepaflevering op VTM GO stellen we hen uitgebreid, maar toch nog quasi onherkenbaar voor. Het concept heet nu eenmaal ‘Blind Getrouwd’. Steve is op zoek naar een man, Karen en Jonas naar een vrouw. Alle singles moeten dus maar 1 ding doen: afstemmen op de oproepaflevering en wie weet is het dan wel hun laatste zomer alleen.”


De oproepaflevering van Blind Getrouwd: Het Vijfde Huwelijk, staat vanaf nu online op VTM GO én wordt op vrijdag 28 juli uitgezonden bij VTM om 20u30, voor Tien om te Zien.