.
Annie Geeraerts
dinsdag 20 augustus 2024

Fans van Familie worden dit weekend verwend

Zowel zaterdag als zondag 'Familie' op VTM

Aanstaande maandag start het nieuwe seizoen van 'Familie' op VTM. In de aanloop van dat nieuwe seizoen zal VTM op zaterdag 24 augustus de seizoensfinale herhalen en dat om 17 uur in de namiddag. En dat betekent dat de fans van de Vlaamse serie over het wel en wee van de familie Van den Bossche en hun entourage weer kunnen genieten.

Kürt Rogiers (Lars De Wulf), Sandrine André (Véronique), Roel Vanderstukken (Benny), Werner De Smedt (Rudi), Jan Van den Bosch (Zjef), Caroline Maes (Mieke), Jo Hens (Niko), Annie Geeraerts (Anna), Ray Verhaeghe (Albert), Jef De Smedt (Jan), Peter Bulckaen (Mathias), Karen Damen (Vanessa), Margot Hallemans (Hanne), Yanni Bourguignon (Cédric), Jaak Van Assche (Alfons), Belinda Voorspoels (Samira), Amine Boujouh (Brahim), Jools Jatta Janssens (Jamila), Senne Meynendonckx (Ilja) en tal van anderen zijn zaterdag van de partij.

Voor CoBrew lijkt een faillissement onafwendbaar. Vanessa zoekt wanhopig naar een oplossing. Lars heeft een duidelijke boodschap voor Stefanie. Samira wil weten wat Alfons, Benny en Jamila in hun schild voeren. De Van den Bossches komen toe bij de feestzaal en maken zich op voor een feestelijke reünie. Joris is gespannen, maar helemaal klaar voor zijn ultieme wraakplan...

Op zondagnamiddag 25 augustus krijgen de kijkers 'Familie - Het ware gelaat van Joris' te zien, de webreeks die afgelopen zomer op VTM Go te zien was. Deze 'film' duurt tot 19 uur, tot aan 'VTM Nieuws' dus.