.
Paolo Cognetti-Charlotte Vandermeersch en Felix Van Groeningen
zaterdag 24 december 2022

Felix Van Groeningen: “Seks maakt gelukkig”

Elke keer roofbouw op zijn lichaam

Felix Van Groeningen is gelukkig als hij een film mag maken. Toch is het voor hem elke keer een vorm van roofbouw op zijn lichaam. Slecht eten, weinig slapen, heel veel stress,… Loslaten is dus de boodschap.

“Yoga helpt. Charlotte deed het al, ik ging één keer mee naar een les. Ik vond het ridicuul. Pijnlijk ook, met al dat stretchen. Maar ik heb de eenvoud en de puurheid leren appreciëren”, vertelt Felix Van Groeningen aan Het Nieuwsblad.

Charlotte Vandermeersch ziet dit anders. “Ik ben al blij als ik me een paar dagen alleen kan terugtrekken in de natuur, met een paar boeken en een muziekje”, vertelt ze aan Het Nieuwsblad.

Een dag geen plannen maken vindt ze minstens even leuk. “Een beetje lummelen, om vijf uur in de namiddag vaststellen dat je een beetje muf ruikt en zeggen: het is te laat om te douchen, ik neem een glas wijn”, dat is écht geluk aldus Charlotte.

“Aan muziek werken, een scène spelen: er zijn veel geluksmomenten. Seks maakt gelukkig. En sport, zeker als ik al lopend, fietsend of surfend in een trance ga”, bekent Felix Van Groeningen aan Het Nieuwsblad.

Bio van Felix Van Groeningen en Charlotte Vandermeersch