.
Fleur Billiet en Alexander Scherpereel uit Blind Getrouwd
zaterdag 23 september 2023

Fleur uit ‘Blind Getrouwd’: “Dat is een groot geluk”

Ze had het beter dan anderen

Het is toch altijd even spannend als je dochter trouwt met iemand die ze nog nooit heeft gezien. Dat is natuurlijk het concept van ‘Blind Getrouwd’. Maar dat maakt het er voor de ouders niet altijd makkelijker op.

De papa van Fleur, Bernard, was de dag van de trouw ontzettend zenuwachtig. Hij herinnert zich de dag ook nog altijd heel goed.

“Ik kom die trouwzaal binnen en ik was m’n nieuwe schoonzoon al tussen het zittende publiek aan het zoeken. Hij stond uiteraard vooraan, dat was me compleet ontgaan. Maar kom, vanaf die eerste seconde dat hij zich aan me voorstelde, wist ik: deze jongen gaat goed voor m’n dochter zorgen”, klinkt het in Dag Allemaal.

De ouders van Fleur hebben een ontzettend goede band met hun kinderen, want Fleur heeft ook nog een broer. Hij was niet op het trouwfeest aanwezig omdat het niet haalbaar was met zijn werk.

Fleur en haar broer kenden dan ook een zorgeloze jeugd en beseft dat andere deelnemers niet zo’n zorgeloze jeugd hebben gekend. “Alleen al het feit dat m’n beide ouders me opwachtten in de trouwzaal is een groot geluk.”

Bio van Fleur Billiet