.
Fleur Billiet uit Blind Getrouwd
zaterdag 2 december 2023

Fleur uit ‘Blind Getrouwd’: “We kunnen onszelf niets kwalijk nemen”

Maar zij had het wel een kans gegeven

Had het misschien van Fleur afgehangen dan waren zij en Alexander getrouwd gebleven na ‘Blind Getrouwd’. Heel sterke gevoelens waren er nog niet, maar zij wilde nog na het programma verder ontdekken of die gevoelens niet zouden komen, zonder camera’s in de buurt.

Bij Alexander bleven de gevoelens uit en hij koos daarom om niet getrouwd te blijven na het programma. En dat was voor Fleur toch even slikken.

“Het kwam natuurlijk even binnen dat die gevoelens er bij Alexander niet waren. Maar het is ook zo dat mijn eigen gevoelens voor hem ook nog niet zo diep gingen. Het was gewoon een enorme rollercoaster. Het klopt wel dat ik erg emotioneel was, niet omdat hij mijn hart had gebroken, wel omdat we er een punt achter zouden zetten. Je stapt in zo'n verhaal met de ambitie om getrouwd te blijven, hé”, zegt Fleur in Tv Familie.

Het koppel neemt zichzelf niks kwalijk en is ervan overtuigd dat ze alles hebben gedaan om de gevoelens te laten aanwakkeren. Het mocht gewoon jammer genoeg niet zijn.

“Nee, we kunnen onszelf niets kwalijk nemen. Onze sterkte is net dat we ons altijd gesmeten hebben. Ook na een moeilijk gesprek zijn we niet in een hoekje blijven zitten. Ik heb Fleur nooit willen ontlopen, integendeel zelfs. We hebben ons geweldig geamuseerd, als vrienden weliswaar. Net omdat we zo goed konden lachen, hebben we nu nog een mooie vriendschap. Daar zijn we trots op”, zegt Alexander.

Bio van Fleur Billiet