.
Frances Lefebure
donderdag 27 juli 2023

Frances Lefebure openhartig over zwangerschap

Bang dat relatie met Boris zal veranderen

Een zwangerschap is een ingrijpende gebeurtenis bij een koppel en zorgt vaak voor heel wat onzekerheid bij beide partners.

Hormonale invloeden zorgen voor stemmingswisselingen, emotionele uitspattingen, onzekerheid,… tijdens de zwangerschap. Gelukkig heeft Frances Lefebure daar momenteel nog niet al te veel last van.

“Ik vind dat ik heel braaf ben, als ik verhalen hoor van sommige andere vrouwen. Ik ben wel wat hormonaler, en ik ween sowieso al gemakkelijk”, vertelt Frances aan Dag Allemaal.

Ze gaf ook aan dat ze bang was dat een baby hun relatie zou veranderen. “Wat je hebt, ken je, hé. Boris en ik hebben een heel fijne relatie. Elke impuls van buitenaf is spannend, welk effect gaat dat hebben? Maar nu het zover is, heb ik er superveel vertrouwen in. Omdat ik ook besef: eigenlijk is de overgang voor ons sowieso anders”, aldus Frances.

“Ik ben met Boris in een relatie gestapt met al twee kinderen bij , het was nooit wij twee alleen. Helemaal niet erg, dat heeft ook voor diepgang gezorgd”, vertelt Frances openhartig aan Dag Allemaal.

Bio van Frances Lefebure

Meer Over:

Frances Lefebure