.
Francesca Vanthielen
maandag 6 november 2023

Francesca Vanthielen: “We weten goed wat de valkuilen zijn”

Ze koestert hun relatie

Francesca Vanthielen is op dit moment erg gelukkig in de liefde, maar ze moet ook toegeven dat ze best wel al wat relaties heeft gehad die niet altijd even succesvol waren.

“Ik heb veel paden bewandeld, maar uit elke relatie ook wel iets geleerd, iets meegenomen. Want je begint altijd wel fijn. Ik wil daar ook geen afbreuk aan doen of tabula rasa maken. Elke relatie heeft schone momenten. Ook met die man heb ik heel fijne momenten beleefd en rust gevonden. En connectie, verbondenheid, wat ik vooral zoek in een relatie. Maar er waren ook andere momenten die het zo weer onderuithaalden”, vertelt ze aan De Morgen.

Maar nu heeft ze het echt wel getroffen in het leven. Zij en haar huidige vriend maakten een makkelijke start en het gaat nog altijd goed tussen hen.

“Wij praten daar vaak over en dan komen we toch tot de conclusie dat we door de levensjaren die we achter de rug hebben en de ervaringen die we hebben gehad van andere relaties, ook heel goed weten wat de valkuilen zijn. In het begin ben je verliefd en is alles natuurlijk tof, maar dan komt het samenleven. Daarom koester ik deze relatie. Als er veel andere ingesteldheden zijn, is het samenzijn als koppel gewoon erg moeilijk. En wij hebben hetzelfde ritme en heel veel overeenkomsten. En dat weet je niet als je met iemand begint. Dat ontdek je maar gaandeweg."

Bio van Francesca Vanthielen