.
News Image

Frank Deboosere is boos

Weerman Frank Deboosere maakt zich boos op Twitter...euh op Facebook.

Weerman Frank Deboosere is not amused en laat dat op Twitter ook merken. Frank is namelijk not amused met wat hij op Facebook zag.
Ik zit niet op Facebook. De persoon die zich voordoet als Frank De Boosere bedriegt 609 vrienden. Niet fijn. schreef Frank op Twitter. Frank zit met het probleem waarmee heel wat bekende mensen te kampen hebben: een vals profiel op Facebook en dus iemand die zich uitgeeft voor Frank Deboosere. Maar het gaat hier niet om de echte weerman die bijna iedere dag mooi weer voorspelt en met de fiets naar zijn werk gaat.

Op Facebook vind je verschillende individu's die zich voordeden als Frank Deboosere. Dit is diefstal van mijn digitale identiteit. Mijn naam wordt misbruikt. Ik heb niks te maken met hun schrijfsels. Veel mensen denken met de echte Frank Deboosere te doen te hebben. Dank zij de hulp van Eva Daeleman en Elke Plancke zijn enkele valse profielen al van Facebook verwijderd. Hartelijk dank! Ik weet nu dat je misbruiken kan melden aan abuse@facebook.com. Mensen hebben er geen idee van wat voor schade de Facebook-misbruiken kunnen veroorzaken. Op dit moment is er een nieuwe bedrieger actief op Facebook. Hoe is dat toch mogelijk. Doe me een plezier en ontmasker die rotzak. Op dit moment telt de Facebook-pagina van ene Frank De Boosere 609 vrienden. 609 mensen die bedrogen worden.

Frank Deboosere is niet echt happy en hoopt dat Facebook het valse profiel zal verwijderen. Maar of het zover zal komen is niet duidelijk. Het is niet de eerste en wellicht ook niet de laatste keer dat Frank Deboosere te maken heeft met een copycat. Ook op Twitter was er in 2012 een bedrieger die zich uitgaf voor Frank Deboosere. Gelukkig heb ik bij Twitter kunnen bewijzen dat ik de echte Frank Deboosere ben.

Bio van Frank Deboosere

Meer Over:

Frank Deboosere