.
Frank Galan, Christel Galan
zondag 10 september 2023

Frank Galan en Christel: “Wat moet ik daar in godsnaam mee”

Hij gaf haar een handtekening

De eerste ontmoeting tussen Frank Galan en zijn vrouw Christel is er eentje zoals in de romantische sprookjes. Ze botsten tegen elkaar op en het was liefde op het eerste zicht.

Dat alles gebeurde in Overpelt waar Frank moest optreden. Toen hij Christel in de tent zag zitten, vergat hij zijn tekst, iets wat hem anders nooit overkomt.

“Normaal heb ik nooit een black-out, maar Christel hypnotiseerde mij volledig. ‘Stel dat ik hiermee verder ga’, dacht ik, ‘dan moet ik eerst weten hoeveel kinderen ze heeft’”, lacht Frank in Primo.

Frank sprak Christel erover aan vanop het podium dat het haar schuld was dat hij zijn tekst vergat. Christel schrok en schrok nog veel meer van wat daarna gebeurde.

“Nadat hij opnieuw wat regels zong, vroeg hij: ‘Zijn dat al jouw kinderen?’ Dat was dus mijn geboortedorp, hé. Iedereen in die tent kende mij… Na het optreden stond Frank plots naast mij. ‘Wil jij een foto van mij?’ Ik dacht: ‘Wat moet ik daar in godsnaam mee?’ Maar hij gaf me toch zo’n handtekeningenkaart en wat bleek: hij had er zijn telefoonnummer opgeschreven.”

Bio van Frank Galan

Meer Over:

Frank Galan