.
Frank Lammers
maandag 8 juli 2024

Frank Lammers: “Het resultaat wordt er alleen maar beter van”

Hij begrijpt het niet

Frank Lammers moet toegeven dat hij een ongelooflijke hekel heeft aan smartphones op de set. Vooral de nieuwe generatie is heel vaak bezig met scrollen en daar begrijpt Frank niks van. Hij verkiest toch liever om gezellig met collega’s te praten wanneer daar tijd voor is.

“Het resultaat wordt er mijns inziens ook beter van, want het is net tijdens die pauzes dat het prettig palaveren is over hoe die of die scène het best kan worden aangepakt. Eigenlijk zou ik willen dat je met z'n allen besluit: we leggen 'm weg, en pas aan het einde van de draaidag pikken we 'm weer op”, zegt Frank in Humo.

Hij vindt ook dat er de laatste tijd veel te weinig naar elkaar wordt geluisterd en dat is best jammer. We zouden echt meer tijd moeten maken om meer naar elkaar en elkaars ideeën te luisteren.

Gelukkig wordt de acteur daar niet meteen depressief van. Er zijn andere dingen die hem veel depressiever hebben gemaakt.

“Op m'n 25ste ging één van mijn beste vrienden dood in een auto-ongeluk en tegelijk liep mijn relatie op de klippen. Toen ben ik op een strand in Honduras gaan zitten om in een hangmat naar 'In a Bar, Under the Sea' van dEUS te luisteren. 'Under the sea / Is where I'll be / No talking 'bout the rain no more'. Dat was... niet de beste tijd. Al mocht die plaat er wel zijn, natuurlijk. Ik luister er nog geregeld naar.”

Bio van Frank Lammers

Meer Over:

Frank Lammers