.
Jbc
woensdag 1 februari 2023

Ga gekleed als Soaperstar, Skiwi of Foxy Lady uit The Masked Singer

Exclusief bij JBC: personaliseerbare fancollectie

Vanaf 3 februari zitten we met z’n allen weer elke vrijdag voor de buis, want dan geeft VTM het startschot voor het derde seizoen van The Masked Singer. Voor het eerst zullen fans in een unieke outfit kunnen speuren naar welke bekende koppen onder de maskers zitten, want Belgisch familiebedrijf JBC brengt exclusief personaliseerbare hoodies en T-shirts uit in ware The Masked Singer-stijl. De celebs vermomd als onder meer Leeuw, Tovenaar en Foxy Lady zullen zelf ook onherkenbaar blijven achter de schermen dankzij de mysterieuze hoodies van JBC. Laat het ontmaskeren beginnen!

Enkele weken geleden kondigde VTM aan dat de razend populaire familieshow The Masked Singer dit voorjaar een derde seizoen krijgt. Het kijkcijferkanon houdt Vlaanderen wekenlang in de ban en slaagt erin om jong en oud samen te brengen rond het mysterie van de maskers. Fans kijken elke week uit naar de nieuwste tips en spelen massaal de guessing game mee om zijn of haar persoonlijke favoriet te ontmaskeren.

Die familiemomenten draagt ook Belgisch familiebedrijf JBC hoog in het vaandel. Een match made in heaven dus. De JBC-designers werken al maanden achter de schermen aan de - tot nu toe top-secret - leuke, on-trend fancollectie voor het hele gezin, die volledig in-house werd ontworpen in nauwe samenwerking met het team van The Masked Singer.

Het tv-format is een hit. Fans gingen afgelopen seizoen creatief aan de slag door zelf de pakken in elkaar te knutselen. Zo kende carnaval in 2022 opvallend veel Robots, Cyclopen en Papegaaien kostuums. Dankzij JBC kunnen speurneuzen van alle leeftijden dit jaar ook gekleed gaan in officiële T-shirts en hoodies van The Masked Singer exclusief ontworpen door JBC. Deze kunnen bovendien gepersonaliseerd worden, want op de T-shirts kunnen fans hun favoriete figuur in een originele cartoontekenstijl laten printen, al dan niet in combinatie met een naam of quote. Op de hoodies met ‘Don’t talk to me!’-opschrift kan aan de achterkant ook een naam worden toegevoegd. Voor de personalisatie maakt JBC gebruik van een volledig nieuwe tool, waardoor klanten voor het eerst de vrijheid krijgen om hun favoriete figuur te printen in combinatie met een quote.

Ook de celebs in de pakken zelf zullen dankzij de ‘Don’t talk to me!’-hoodies hun ware identiteit verborgen kunnen houden. Er zijn immers maar een heel beperkt aantal mensen op de hoogte van wie er zich in de pakken verschuilt, en de JBC-hoodies helpen hen om dit zo te behouden.

The Masked Singer collectie zal beschikbaar zijn vanaf 3 februari.