.
News Image

Gaat Leen Dendievel trouwen?

Leen Dendievel in trouwkleed gespot.


In Theater De Roxy in Sint-Truiden ging vorige week onder grote belangstelling ‘Een fantastisch trouwfeest’ in première, de nieuwste komedie van Het Limburs Amusementstheater. Kosten noch moeite werden gespaard om er een echt feest van te maken : decor, kostuums, muziek, acteurs … alles is aanwezig om een topavond of middag te beleven.

TV-gezichten Hilde Gijsbrechts (Elke uit Wittekerke), Leen Dendievel (Kaat uit Thuis) en Gunter Reniers (De Kotmadam, Hallo België) bewijzen dat ze ook in een komedie in het theater hun mannetje kunnen staan. De grappen volgen elkaar in hoog tempo op.

Gunter Reniers : “Als acteur krijg je niet vaak de kans om op een professionele manier dit soort stukken te mogen en kunnen spelen. Het succes van deze productie bewijst dat de vraag van het publiek naar dit soort theater erg groot is. De mensen willen amusement zonder platvloersheid. Ze willen kunnen lachen, ze willen zich goed voelen. Het Limburs Amusementstheater slaagt er al enkele jaren in om het publiek op zijn wenken te bedienen. Ik hoop dat ik nog lang deel uitmaak van dit unieke gezelschap.”

Theater de Roxy biedt een podium aan dit gezelschap. Yves Caspar is artistiek leider van De Roxy en ook regisseur van deze productie. Caspar : “De combinatie van bekende acteurs en plaatselijke talenten werpt al enkele jaren zijn vruchten af. In deze voorstellingen zien we naast de tv-gezichten ook Kevin Caers, Sofie Carlier en Hedwige Jacomen aan het werk. Ook zij hebben die ‘comedy’ in hun vingers. Een genre dat vaak wordt onderschat ! “

Er zijn nog tickets voor de voorstellingen van 22 en 23 december en van 5, 6, 7, 8, 12, 20 en 21 januari. Op zondag is de start om 15u, de andere dagen om 20u15. Voor alle andere info en reservatie kan u terecht op de site van het theater : www.deroxy.be

Bio van Leen Dendievel

Meer Over:

Leen Dendievel

Bio van Hilde Gijsbrechts en Gunter Reniers