.
Garry Hagger
donderdag 25 mei 2023

Garry Hagger: “Dan was ik er wel” 

Hij was er op de belangrijke momenten 

Het geeft een fijn gevoel wanneer je op je 60ste je leven volledig op de rails hebt. Niet alleen op professioneel vlak heeft Garry Hagger al een tijdje zijn draai gevonden, ook op relatiegebied loopt het al een aantal jaren goed voor de zanger.

“Ik heb het dekseltje op mijn potje gevonden. Maar dat betekent niet dat ik denk dat liefde de enige bron van geluk is. Het is belangrijk om geluk te vinden in verschillende aspecten van het leven en niet afhankelijk te zijn van slechts één aspect”, klinkt het in Primo.

Garry vertelt liever niet te veel meer over zijn liefdesleven en houdt het allemaal liever privé. Vroeger was hij vaak openhartig, maar nu legt hij de focus liever op de muziek.

Ook zijn familie speelt een belangrijke bron van geluk voor Garry. Zijn dochter, schoonzoon en twee kleinkinderen houden hem fit en jong.

“’s avonds en in het weekend ben ik vroeger niet altijd een aanwezige vader geweest. Maar op de belangrijke momenten, in geval van problemen of wanneer op school iets beslist moest worden, was ik wel in de buurt. Mijn dochter en kleinkinderen beschouw ik als mijn grootste rijkdom.”

Bio van Garry Hagger

Meer Over:

Garry Hagger