.
Garry Hagger
vrijdag 14 juni 2024

Garry Hagger: “Ik vertrouwde hem vanaf de eerste dag” 

Hij was niet op zijn hoede 

Garry Hagger heeft altijd een goeie band gehad met zijn kinderen. Hij was er misschien niet zo vaak als andere vaders, maar zijn kinderen zijn nooit iets te kort gekomen. En net zoals alle andere papa’s was ook hij soms wel eens overbezorgd.

“Als vader heb ik me het kwetsbaarst gevoeld op momenten dat ik mijn dochter moest beschermen in gevaarlijke situaties, zoals fietsen in een drukke straat, spelen op onbekend terrein of als ze op kamp vertrok. Ik ben hiermee omgegaan door Jessy bewust te maken van de risico's en haar te leren hoe ze veiligheid voorop kon stellen. Loslaten is belangrijk, anders kan je kind nooit leren om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn of haar eigen acties”, zegt Garry in Primo.

De zanger en zijn vrouw hebben altijd het geluk gehad dat hun dochter Jessy nooit heeft gepuberd. En al snel kwam Jessy’s partner in haar leven.

“Je zou kunnen verwachten dat je als vader dan op je hoede bent, maar ik vertrouwde mijn schoonzoon vanaf dag één. Mijn vertrouwen in hem groeide alleen maar naarmate ik hem beter leerde kennen. Ik zag meteen dat hij geen playboy was en ook een goeie invloed op mijn dochter had. Jessy zegt ook altijd dat hij 'een brave jongen' is.”

Bio van Garry Hagger

Meer Over:

Garry Hagger