.
News Image

Geen Milk Inc-nummers in Liefde Voor Muziek uit respect voor Linda

Niemand zong een nummer van Milk Inc.


De deelnemers aan ‘Liefde Voor Muziek’ zijn een week na hun vertrek weer thuis. Tom Dice, Kato, Karen Damen, Peter Van Laet, Sean Dhondt, Gene Thomas, André Hazes én Regi Penxten kunnen weer in hun eigen bed slapen en de gemiste rust inhalen. Regi staat woensdag in Het Laatste Nieuws, hij was de vreemde eend in de bijt omdat hij absoluut niet zingt. Hoe coverde hij dan de hits van zijn collega’s? Wel, dat deed hij door onder andere OT en Jake Reese in te schakelen. Volgens Regi waren de opnames van ‘Liefde Voor Muziek’ best wel emotioneel. “Er zijn massa’s tranen gevloeid. Maar vooral van het lachen. Ik kom gemakkelijk voor een jaar toe”, glimlacht de muzikant.

Regi vertelt aan de krant dat in het VTM-programma geen muziek van Milk Inc te horen zal zijn en dat is toch wel een opvallende keuze. Zo’n 2,5 jaar geleden overleed Lio, het dochtertje van Milk Inc-zangeres Linda Mertens. Sindsdien lijkt de zangeres van de aardbol verdwenen te zijn. “We weten nog altijd niet of en wanneer Milk Inc terugkomt. Dat hangt van Lidna af en daar krijgt ze alle tijd voor. Ik zou niet willen dat we nu een verkeerd signaal zouden geven door Milk Inc-nummers weer op te rakelen”, reageert Regi Penxten.



Linda Mertens zondert zich sinds de dood van haar dochtertje van de buitenwereld af. Volgens goede vrienden van de zangeres slaagt zij er niet in om de dood van Lio te verwerken en komt zij weinig of niet buiten. Niemand die haar dat verwijt, Linda moet de dood van haar dochter op haar eigen manier proberen te verwerken. En met Allerheiligen achter ons, waren het voor de zangeres zonder twijfel weer moeilijke dagen.

Bio van Regi en Milk Inc

Bio van Linda Mertens

Meer Over:

Linda Mertens