.
Geena Lisa
zondag 14 augustus 2022

Geena Lisa gekwetst: “Dat laat serieuze krassen na”

Ze kwam er weer bovenop

7 jaar lang, zo lang bevond presentatrice en zangeres Geena Lisa zich in een toxische relatie. Het duurde even voor ze tot dat besef kwam, maar toen maakte ze er ook meteen een einde aan.

Hulp heeft Geena nadien niet gezocht. Ze toonde toen al interesse in het mentaal welzijn en het deed deugd om terug de regisseur van haar eigen leven te worden.

“Het was trouwens pas na afloop van die relatie en nadat iemand zei ‘je ziet toch dat die man een narcist is’, dat ik dat ben gaan opzoeken en dat mijn ogen opengingen”, reageert ze in Dag Allemaal.

De zangeres heeft ondertussen een neus gekregen voor narcisten en zal zich geen tweede keer meer laten vangen. Een toxische relatie laat volgens haar serieuze krassen na op je ziel, maar dat vindt ze meer dan oké.

Door die relatie dreigde Geena heel wat vriendschappen te verliezen en laat net dat het dierbaarste zijn wat ze bezit. “Zeker die met mijn zus, ouders, dichte vrienden en mijn partner. Pieter en ik zijn nu drie jaar samen en vriendschap is de lijm in onze relatie. Sommige mensen gaan naar hun vriendinnen om dingen te bespreken, maar bij mij is mijn vriend ook echt een vriend bij wie ik terecht kan.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Geena Lisa

Meer Over:

Geena Lisa