.
Geert Van Rampelberg in Black-Out
zaterdag 15 oktober 2022

Geert Van Rampelberg twee keer in bioscoop

Hij is in twee bioscoopfilms te zien

Wie acteur Geert Van Rampelberg graag nog eens in een film ziet spelen kan al maar beter beginnen sparen voor een bioscoopticketje. Momenteel is hij te zien in ‘Het Ritueel’ en eind oktober komt ook de film ‘Zillion’ in de zalen.

“Ik speel daarin de baas van de Carré die denkt dat hij de grootste discotheek heeft, tot Frank Verstraeten op de proppen komt. Weet je, meestal speel ik een duister personage, maar ze mogen me gerust vaker bellen voor een komische rol. Maar eerst hopen dat ‘Het Ritueel’ veel mensen naar de bioscoop lokt”, zegt Geert in Story.

De film ‘Het Ritueel’ is een film van regisseur Hans Herbots. Hij maakt wel vaker internationale producties. Iets waar hoofdrolspelers Geert en Marie Vinck wel eens over nadenken.

“Het zou geweldig zijn mocht mij dat plots overkomen, maar ik ben er nooit echt mee bezig geweest. Mijn ambitie is ook kleiner dan vroeger. Ik haal veel voldoening uit mijn theatergezelschap”, zegt Marie.

En ook Geert heeft niet echt de ambitie. “Het is niet omdat je mag spelen in het buitenland, dat het goed of plezant is. Ik heb een keer voor een film drie maanden in een tropisch regenwoud in Argentinië doorgebracht. Ik miste thuis en een gewoon gesprek.”

Bio van Geert Van Rampelberg, Hans Herbots en Marie Vinck