.
Gers Pardoel
woensdag 8 mei 2024

Gers Pardoel: “Ik moet er kunnen zijn voor hen”

Het is zo belangrijk

Niks zo belangrijk als je mentaal welzijn. Voor veel mensen is sporten een belangrijk onderdeel om hun mentale welzijn op peil te houden. Dat is ook zo voor Gers Pardoel.

“Vier jaar geleden heb ik besloten om meer te sporten en nu is het niet meer weg te denken uit mijn leven. Ik voel me veel fitter en gelukkiger, ik kan beter omgaan met bepaalde situaties. In totaal ben ik twaalf kilo afgevallen, waardoor ik veel meer afgetraind ben. Dat zie je ook als ik in bloot bovenlijf op televisie te zien ben. Al mag het nog altijd wat scherper zijn, ik daag mezelf graag uit”, klinkt het in Story.

Het is niet alleen voor zichzelf belangrijk dat hij in topvorm is en dat het ook mentaal goed met hem gaat. Hij heeft nog twee kinderen waarvoor hij altijd klaar moet kunnen staan.

“Rocci en Goud zijn nu negen en tien, ik wil er zijn voor hen. Niet alleen als mens, maar ook als papa. Goed voor hen zorgen zodat ze kunnen bouwen op mij. Zodra ik ze weer zie, moet ik er kunnen zijn voor hen. Als je je heup of armen breekt, dan kan dat nog. Maar niet met een gebroken geest. Ik ben nu op de goede weg in mijn leven - het is rustig en leuk - en dat wil ik echt niet verkloten.”

Bio van Gers Pardoel

Meer Over:

Gers Pardoel