.
Gers Pardoel
zondag 31 maart 2024

Gers Pardoel vindt rust na woelige jaren

Dat is dankzij haar

Dat Gers Pardoel verliefd is, dat kan hij niet langer ontkennen. Hij trok met zijn nieuwe liefde naar de Franse Alpen voor een romantische, maar ook sportieve vakantie.

De nieuwe liefde van Gers is realityster Lie Meurs, die we misschien nog kennen van ‘Temptation Island VIPS’ of ‘Ex On The Beach’.

Het koppel heeft hun relatie nog niet officieel bekend gemaakt, maar dat is volledig te begrijpen. Gers heeft nog twee kinderen uit een vorige relatie en ook met hen moet er rekening worden gehouden.

De breuk tussen Pardoel en de mama van zijn kinderen was behoorlijk zwaar. De twee waren dertien jaar samen en ze was ook zijn manager. Kort na de breuk klaagde Selina Gers aan voor huisvredebreuk, intimidatie, geweld en bedreiging, schrijft Dag Allemaal.

Volgens Selina was Gers een narcist die haar fysiek en mentaal mishandelde. Nadien vond Gers nog de liefde bij Ann-Sophie, maar de breuk met Selina bleef malen. Zo beweerde hij dat hij zijn kinderen niet mocht zien van zijn ex. Pijnlijk. Maar hopelijk kent Gers een nieuwe start met Lie.

Bio van Gers Pardoel

Meer Over:

Gers Pardoel