.
Gert Verheyen
zaterdag 21 januari 2023

Gert Verheyen: “Daarvoor was het te plezant”

Hij heeft niet veel moeilijke momenten gehad

Het tweede seizoen van ‘Over De Oceaan’ is gestart. Na het overdonderende succes van het eerste seizoen, kon een tweede natuurlijk niet uitblijven.

In het eerste seizoen zagen we hoe veel BV’s het toch af en toe behoorlijk moeilijk kregen en zichzelf meer dan eens tegenkwamen, en dat op volle oceaan. Voor Gert viel het allemaal goed mee.

“Daarvoor was het wat mij betreft te plezant. De momenten dat je drie uur op het dek kan gaan zitten om na te denken zijn schaars, we waren bijna de hele tijd in de weer. Dat wordt onderschat, hoor. Je ziet het niet in de reeks omdat het geen geweldige tv is om iemand te zien afwassen”, lacht Gert in Dag Allemaal.

Gelukkig was er ook tijd om af en toe mentaal tot rust te komen. Er was niks anders dan alleen maar de taken die aan boord moesten gebeuren.

“Je moet niet naar de bakker lopen of naar de brievenbus om de facturen eruit te halen. En ik werd weleens emotioneel als ik de stemmen van m’n kinderen hoorde in de filmpjes die ze gemaakt hadden. Toen kreeg ik het wel eens moeilijk.”

Bio van Gert Verheyen