.
Ellen Callebout, Gert Verhulst
dinsdag 5 december 2023

Gert Verhulst: “Ik dacht niet altijd dat alles goed kwam”

Hij doet dat nu niet meer

Liefde is… ook elkaars mindere eigenschappen erbij nemen. Dat telt ook voor Gert Verhulst en Ellen Callebout. De twee zijn al heel wat jaren samen, en er zijn wel wat dingen waar ze zich soms eens aan durven ergeren.

“Ik vind dat Gert soms heel negatief kan zijn. Als hij nu naar de zee zou moeten vertrekken, zou hij zeggen: ‘Het zal wel weer file zijn.’ Dan denk ik: dat weet je toch niet, je hebt nog niet op je gps gekeken”, legt Ellen uit in Dag Allemaal.

Maar voor Gert is daar een goede reden voor. Hij doet dat voor zichzelf te beschermen. Als het dan niet zo is, dan valt het allemaal beter mee.

Het leven van Gert en Ellen lijkt zo goed als perfect. Gert mag dan soms wel eens negatief zijn volgens Ellen, toch is zijn motto: ‘Alles komt goed’.

“Vroeger dacht ik wel eens dat niet alles goed kwam. Als je jonger bent ben je rapper in paniek en maak je je meer zorgen. Onterecht, blijkt achteraf vaak. Nu doe ik dat niet meer. Dat is ouder worden, je leert: het komt zoals het komt. Je moet je niet opjagen in dingen die toch niet te veranderen zijn. En als het wel te veranderen is, moet je 't aanpakken. Zo simpel is het.”

Bio van Gert Verhulst en Ellen Callebout