.
News Image

Gewezen Familie-acteurs doen aan partnerruil

Het is misschien niet wat u denkt (of net wel).


De mensen van Theater M hebben in december ongewild voor verwarring gezocht nadat zij een persbericht de wereld instuurden. Uit de reacties op ons persbericht van 18 december 2017 blijkt dat het niet altijd eenvoudig is om acteurs los te koppelen van de personages die ze spelen. Schitterende acteurs slagen erin ons, hun publiek, zo overtuigend mee te nemen in een wereld die zij creëren dat de grens tussen fictie en realiteit soms vervaagt… Om alle onduidelijkheden en mogelijke vergissingen uit de weg te ruimen, zetten we hierbij alles nog eens op een rijtje, laat Stefaen De Waele van Theater M ons weten. De acteurs van deze theater M-productie doen in hun privéleven niet aan partnerruil, al zette de titel van ons persbericht de lezer misschien op het verkeerde been. Het verhaal van ‘Partnerruil’ is volledig fictief en elke gelijkenis met bestaande personen en/of gebeurtenissen is dus louter toeval. Frans Ceusters - bedenker van ‘De Kotmadam’ - creëerde een beklijvend verhaal over liefde, trouw en verscheurende keuzes dat u niet zonder een dosis humor zal gebracht worden, klinkt het uit de mond van Stefan De Waele die vroeger ook nog een tijdje in Familie te zien was.



Het verhaal:


Nadat Sofie (Katrien De Becker) ontdekt dat haar man Jasper (Christophe Stienlet) een geheime relatie heeft met Cristel (Ariane Van Hasselt), de vrouw van Bert (David Michiels), staat ze voor de keuze: scheiden, aanvaarden, of met een sluw plan haar voordeel halen…?


‘Partnerruil’ is een stoute komedie in regie van Wim Peters en is vanaf eind deze maand bij Theater M in Mechelen te zien.


Tickets en info: www.theaterM.be.