.
Gilles De Coster
donderdag 21 december 2023

Gilles De Coster onthult de locatie van het nieuwe seizoen van De Mol

Nieuw seizoen komt aan!

Het nieuwe seizoen van De Mol zal zich afspelen op het eiland Sicilië. Dat werd in een mysterieuze trailer aangekondigd door presentator Gilles De Coster, die voor de gelegenheid werd bijgestaan door ex-deelnemer Matteo Simoni. Na de succesvolle verovering van Amerika keert het populaire programma terug naar Europa, waar het een adembenemende rondreis zal maken op het grootste eiland in de Middellandse Zee.

"De Mol wordt dit jaar overgoten met een stevige scheut Italiaanse flair", zegt presentator Gilles De Coster. "Sicilië is het perfecte decor voor dit nieuwe molavontuur. Het is een fascinerend eiland, met ruige kustlijnen en prachtige dorpjes, met broeierige steden en weidse vergezichten. Een bijzonder inspirerende plek ook met z'n rijk historisch en artistiek erfgoed. En naar het schijnt ook niet slecht van eten."

Volgend voorjaar zullen tien onbekende Vlamingen dus voet aan wal zetten op Sicilië, met in hun midden één zorgvuldig gekozen saboteur: de mol.

​Hem of haar ontmaskeren is niet alleen het grootste doel van de kandidaten, het is ook de vurigste wens van de ruim 1,4 miljoen kijklustige mollenvangers die klaarzitten om mee te vertrekken. ​

Het nieuwe seizoen van De Mol start in het voorjaar 2024 op Play4 en GoPlay.

Bio van Gilles De Coster