.
Gina Brondeel
zaterdag 2 juli 2022

Gina Brondeel voelt het kriebelen: “Dat ga ik sowieso doen”

Het zit in de familie

Wie naar ‘De Tien Om Te Zien’ kijkt op VTM wordt elke zondagavond terug gekatapulteerd naar de goeie ouwe tijd van vroeger. Blankenberge, zon, zee, strand, Willy en Anne en vooral veel Vlaamse artiesten. Onder hen ook X-Session.

X-Session dat was Gene Thomas, Gina Brondeel en hun vaste danser Serge. Zij stonden meermaals in het muziekprogramma tot ze er in 2002 besloten om mee op te houden. De motivatie was weg en iedereen wilde zijn eigen weg uit gaan.

En toch kan Gina niet ontkennen dat ze het toch nog af en toe mist. Maar helemaal opnieuw beginnen, dat ziet ze niet meer zitten. Gina is nu vooral huisvrouw en zorgt voor haar drie kinderen die ze heeft samen met acteur George Arrendell.

“Maar ik ben ook met andere dingen bezig. Zo heb ik een eigen lijn met kledingaccessoires die ik online in de markt ga zetten. En ik krijg de drang weer om te zingen. Ik ga dat waarschijnlijk ook gewoon doen, want de passie is er nog steeds”, zegt Gina in Tv Familie.

Bij de dochters van Gina en George schuilt ook heel wat talent. Zo wil Lee heel graag danseres worden en het zou kunnen dat June misschien haar mama wel opvolgt. “June gelooft het zelf nog niet, maar ze gaat later zeker iets kunnen doen met haar muzikaliteit. En ons Lee die laat binnenkort haar acteertalent zien in een nieuwe jeugdreeks.”

Bio van Gina Brondeel

Meer Over:

Gina Brondeel