.
Glenn Claes
maandag 27 juni 2022

Glenn Claes heeft verrassend nieuws: “Die komt eraan”

Hij heeft nieuwe muziek klaar staan

Het verhaal van de allereerste Voice-winnaar Glenn Claes is toch een erg bijzonder verhaal. De zanger won, had heel wat fans, maar vergooide zowat zelf zijn kansen op een mooie carrière. De zanger die de kans kreeg om een album uit te brengen, bracht effectief een album uit, maar wel 3 jaar na zijn overwinning.

Glenn was zijn liefde voor muziek ook eventjes kwijt en was nog maar weinig met muziek bezig. Dankzij zijn partner Eline heeft hij de passie terug gevonden en wil hij weer volop optreden. Maar een echte carrière dat hoeft voor Claes niet meer.

En hij heeft zelfs goed nieuws voor de fans die hem nog niet zijn vergeten. Want hij is druk bezig met het maken van een tweede plaat.

“Maar wanneer die af zal zijn? Dat weet ik niet. Ik ben nu veel aan’t werken en aan het optreden. Niet alleen in mijn tuin met ‘Jardin Musical’, maar ook op kleine festivals. Ze mogen me zelfs bellen voor 'Tien Om Te Zien'. Want ik heb iets luchtig en meezingbaars klaarliggen.”

Wie Glenn nog eens graag aan het werk wil zien kan terecht bij ‘Jardin Musical’. Alle info vind je op www.glennclaes.com