.
News Image

Glenn Claes was openhartig

Winnaar “The Voice 2012” spreekt over zijn problemen.


Glenn Claes, ooit gekend onder de naam “de zingende loodgieter” heeft eindelijk zijn eerste album uitgebracht. Koppigheid is hetgeen zijn leven heeft beheerst en dat doet het nog steeds.



In het Radio 1-programma “De Bende van Annemie” sprak Glenn openlijk over zijn tegenslagen. Over zijn gevecht tegen de drugs hebben we al heel wat gelezen. Wat de meeste mensen echter nog niet wisten, is dat Glenn Claes ook lijdt aan een “Bipolaire stoornis” die toch wel zijn leven heeft beïnvloed en die zorgt of zorgde voor grote stemmingswisselingen.



De man heeft meer dan zijn hartje begeert en toch voelt hij zich ongelukkig. Van zijn 16 tot zijn 22 jaar zat Glenn in een instelling en moest hij al medicatie nemen. Hij weigerde dit pertinent door zijn koppigheid.

Sinds een jaar neemt hij dat “pilletje” dan toch en nu merkt hij duidelijk een verschil. Gelukkig bleef iedereen hem steunen. Ruziemaken deed Glenn zowat met iedereen die hem durfde tegenspreken. Een fragment in “Reyers Laat” was wel een soort van herkenning voor hem. Acteur Ben Segers sprak daar ook over diezelfde stoornis.



Uiteindelijk gaf Glenn toch toe aan deze “kronkel in zijn hersenen” en hoor en zie je hiervan nu het nodige resultaat. Het eerste album van Glenn Claes is nu verkrijgbaar en heet “Back Where My World Began”.