.
Glenn
vrijdag 19 april 2024

Glenn uit Big Brother: “Ik heb altijd heel fanatiek gekeken”

Hij is een grote fan

Winnaar Glenn van Himst was geen bewoner van het Big Brother huis vanaf het eerste uur. Hij kwam pas later in het spel en heeft op die manier wel al het een en ander kunnen zien van de bewoners die toen wel al in het huis zaten. Dat wordt door velen toch gezien als een voordeel.

“Ik heb toen al heel fanatiek gekeken. Ik ben sowieso een die hard fan van het programma en ik vond het fantastisch dat ik een kans kreeg om mee te doen. Ik wilde de bewoners graag leren kennen en vond het heel fascinerend om te zien hoe iedereen op alles reageerde”, zegt Glenn aan Showbizzsite.

Glenn was ook heel blij dat er dit jaar vaak in duo’s werd gespeeld. Zo creëer je toch een andere band met de bewoners. Iets wat hij heel speciaal vond.

Door de bewoners voordien al op televisie te zien, had Glenn natuurlijk al een bepaalde indruk over enkele bewoners nog voor hij ze echt ontmoet had. Dat is nadien ook niet echt veranderd.

“Je moet weten, ik ben er pas na twee weken ingekomen. Na twee weken kan je nog niet echt iemand leren kennen. Ze kunnen op televisie laten zien wat ze willen, maar met iemand 24uop24 samenleven, dat is toch nog iets anders.”

Bio van Glenn van Himst