.
Glenn
zondag 21 april 2024

Glenn uit ‘Big Brother’: “Ik wilde er niet teveel tijd voor nemen”

Hij deed het rustig aan

Toen Glenn van Himst het ‘Big Brother’ instapte, twee weken na de start van het programma, had hij nooit verwacht dat hij er tot de allerlaatste dag zou inzitten. Dat hij dan ook nog eens zou winnen, had hij al helemaal niet verwacht.

Showbizzsite was benieuwd of de Glenn die het huis binnen is gestapt erg verschilt van de Glenn die er op het einde nog in zat.

“Ik zou zeggen van niet. Maar ik moet zeggen: de eerste weken toen ik erin zat, waren vooral weken waarin ik iedereen moest leren kennen en ik wou daar wel mijn tijd voor nemen. Maar ik wilde ook niet te veel tijd nemen, want je weet dat als je teveel tijd voor iets neemt, de kans bestaat dat je al snel uit het spel ligt.”

Veranderd is Glenn dus niet meteen, maar het is ook niet abnormaal dat je in het begin iets gereserveerder bent, dan enkele weken later.

“Op het einde was ik gewoon aan het genieten. Ik begon halverwege het programma al te genieten. Ik was er ook altijd voor iedereen, ik kon altijd goed luisteren naar iedereen. Dat is ook gewoon wie ik ben.”

Bio van Glenn van Himst