.
Glenn
dinsdag 30 april 2024

“Glenn uit ‘Big Brother’ zag zijn familie niet staan”

Het ging gewoon niet

Toen Glenn Van Himst en Alice uit het Big Brother-huis kwamen voor de grote ontknoping waren natuurlijk ook vrienden en familie aanwezig. Maar toen Glenn zijn naam viel als winnaar, was zijn familie niet de eerste groep waar hij naartoe ging om hen te knuffelen.

Er kwam heel wat kritiek op sociale media dat Glenn zijn eigen familie en vrienden amper zag staan. Maar dat wil hij graag even verduidelijken.

“Ik kon er gewoon ook echt niet bij. Ik stond daar op dat podium, werd uitgeroepen als winnaar, ze staken mij meteen de lucht in, ik wilde dan naar mijn gezin gaan, maar toen trokken Tatyana en Geraldine aan mij voor ne foto, het was gewoon moeilijk om bij mijn gezin te geraken, ook al wilde ik wel”, zegt hij tegen Showbizzsite.

Maar het gaf Glenn ook een fantastisch gevoel dat iedereen hem de overwinning zo hard gunde. Er was waarschijnlijk niet één bewoner die het hem niet gunde.

“Dat voelt wel heel speciaal. Je kan natuurlijk niet weten hoe iedereen denkt maar iedereen zag er wel blij uit. Dat was voor mij het voornaamste.”

Bio van Glenn van Himst