.
Glenn Degendt uit Get Ready
zondag 1 september 2024

Glenn van Get Ready niet meer op podium

Eindigt Get Ready nu al voor hem?

Bij de opnames van 'Tien Om Te Zien' werd er al voor gevreesd en die vrees lijkt nu waarheid te worden: het ziet ernaar uit dat Glenn Degendt van Get Ready het afscheidsjaar van de groep mogelijk niet volledig op het podium kan meemaken. Glenn sukkelde tijdens de opnames al met zijn gezondheid en het gaat blijkbaar niet goed met hem.

"We kregen zaterdag het nieuws dat Glenn een dringende medische ingreep dient te ondergaan om de uitstralende pijn in enkele spieren te verminderen. Hij heeft de laatste periode een enorm pijnlijke periode achter de rug en sukkelt met zijn gezondheid", laat de groep via Instagram weten.

Glenn is helaas een tijdje buiten strijd. "Hij zal daardoor de komende concerten niet mee aanwezig kunnen zijn . De optredens blijven wel doorgaan zoals gepland. We duimen samen op een spoedig herstel en hopelijk ben je weer snel de oude als voorheen , Glenn!!", laten Koen, Jimmy en Jean-Marie weten.

En wij hopen met hen mee dat Glenn binnenkort van zijn pijn en klachten verlost zal zijn en dat hij toch nog mee kan zingen en dansen tijdens het afscheidsjaar van Get Ready.

Bio van Get Ready en Glenn Degendt