.
Gloria Monserez
maandag 15 november 2021

Gloria Monserez: “dat mis ik in mijn leven”

“Het is altijd pure chaos bij mij.”

Gloria Monserez was vooral bekend bij de Ketnet-kijkers, maar zette zichzelf volledig op de kaart dankzij haar geslaagde deelname aan De Slimste Mens. De finaleweken liggen nu al op haar te wachten. In Gazet van Antwerpen laat de 20-jarige Gloria in het diepste van haar ziel kijken…

“Wat ik mis in mijn leven, is structuur”, steekt Gloria Monserez van wal in het dagblad. “Het is altijd pure chaos bij mij.” Al weet Gloria niet hoe dat komt. “Enerzijds brengt het mij vreemd genoeg rust. Want zo ben ik het gewend. Maar anderzijds is dat niet goed en dus zou ik meer structuur willen aanbrengen.”

“Leren dat als ik om acht uur wil opstaan, ik het ook echt doe. En niet beslis om nog twee uur te blijven liggen. Want dan is het de rest van de dag chaos, omdat ik heel de tijd moet rennen”, geeft Gloria Monserez toe in Gazet van Antwerpen.

Naast die structuur in haar leven zou Gloria het ook handig vinden om er zichzelf wat vaker toe te brengen op te ruimen. “Mijn kamer is een blauwdruk van mijn mentale staat. Aan mijn kamer zie je hoe het met mij gaat”, onthult Gloria Monserez.

Bio van Gloria Monserez

Meer Over:

Gloria Monserez