.
Gloria Monserez
maandag 17 oktober 2022

Gloria Monserez: “Ik vind dat een erg geruststellende gedachte”

Het kan zelfs na je 40ste nog

Met Gloria Monserez werd er een jeugdige frisse wind door ‘Hotel Romantiek’ geblazen. Met haar 21 jaar was ze de jongste van de bende, maar dat hield haar niet tegen om volop van het avontuur te genieten.

“Toen iemand zei: ‘Ik voel me weer 17!’, dacht ik: nu snap ik waarom het zo fijn is om dit programma te maken. Het ‘daten’ voor senioren noemen vind ik te kort door de bocht. Het gaat ook om hun onderliggende verhalen. Ze hebben allemaal hun portie ellende en verdriet gehad en toch stellen ze zich open voor nieuwe ervaringen. Dat is zo mooi”, klinkt het bij Gloria in Dag Allemaal.

Een reis met 28 senioren, het was een avontuur voor Gloria en het heeft haar kijk op de liefde compleet veranderd.

“Ik dacht altijd: na je veertigste is het gedaan met de grote emoties, maar dat is helemaal niet zo. Zelfs op oudere leeftijd kan je nog superverliefd zijn! Dat vind ik een geruststellende gedachte. Het was mooi om te zien hoe die senioren zich echt nog durven te smijten.”

De oma van Gloria wil zich alvast graag inschrijven voor het volgende seizoen. “Ik zei: ‘Het is de eerste keer dat ik dit ga doen, misschien moeten we effe afwachten.’ Ik zou het haar gunnen hoor. ’t Zou supertof zijn als ze volgend jaar zou meegaan, als we nog een seizoen mogen maken.”

Bio van Gloria Monserez

Meer Over:

Gloria Monserez