.
Goedele Liekens met Merel en Celeste
vrijdag 26 april 2024

Goedele Liekens: “Op die mails krijg ik bijna nooit antwoord”

Het is wel goedbedoeld

Het gaat niet alleen goed met Goedele Liekens, het gaat ook goed met haar twee dochters Merel en Céleste. Céleste studeerde neurowetenschappen in Londen en volgde stage in New York en Merel woont sinds kort samen met haar vriend Anthony. Zij is salesmanager van een hotelketen.

“Ik ben verbaasd over de ongelofelijke drive waarmee ze haar leven aanpakt. Je voelt dat die job Merel als gegoten zit. En ja, ik had het best moeilijk om haar te zien vertrekken thuis. Eén voordeel: ze woont vlak bij het parlement. Dan neem ik zo'n stadsstep en raak ik snel bij haar”, glimlacht Goedele in Primo.

Goedele wil er zijn voor haar kinderen en dan kan ze het ook niet laten om hen geregeld te overladen met goede raad.

“Zeker over relationele zaken. Als ik Merel en Anthony als koppel gadesla, geef ik haar toch wat tips. Over het gebruik van de juiste woorden om iets aan te brengen, bijvoorbeeld. Maar ik geef haar ook praktisch weetjes mee. Hoe ze make-upvlekken uit haar broek krijgt of wat ze moet doen als het putje verstopt zit. Vaak belt ze me daarover of mail ik spontaan 'weetjes' door. Op die mails krijg ik bijna nooit antwoord. Al hoop ik dat Merel m'n goeie raad wel oppikt.”

Bio van Goedele Liekens

Meer Over:

Goedele Liekens