.
News Image

Goochelaar Nicholas weer op het podium

De première van ‘In alle eerlijkheid’ is voor januari.


Nicholas, de goochelaar van het gelijknamige VTM-programma gaat weer optreden. Momenteel is hij volop aan het try-outen, als voorbereiding op de show ‘In alle eerlijkheid’ die volgend jaar in januari normaal gezien in première gaat.



De goochelaar zag zijn theatertournee in rook opgaan toen corona opdook. In Het Nieuwsblad zegt Nicholas dat zijn vorige theatertournee bijna op punt stond toen het coronavirus uitbrak. Naar eigen zeggen bleef hij tijdens de lockdown schaven aan zijn voorstelling. Er bleef naar verluidt van het oorspronkelijk geplande ‘Decipiatur’ nog bitter weinig over. Ondertussen werd ‘Decipiatur’ omgetoverd tot ‘In alle eerlijkheid’. Bij de nieuwe voorstelling zal Nicholas vertellen hoe een truc werkt vooraleer hij hem uitvoert. “Dan weten ze precies wat gaat komen en kunnen ze niet meer verrast worden, toch? Maar daar wringt het schoentje. Want ik garandeer je dat niemand de clou zal zien aankomen, zelfs al denken ze dat ze het doorhebben.” zegt de goochelaar in de krant.



Als goochelaar moet Nicholas zich steeds heruitvinden, zeker nu we met corona zitten. Dit betekent ook dat hij omwille van de afstandsregels niemand uit het publiek kan halen.



Nicholas zegt nog wel meer plannen te hebben waar hij voorlopig nog niets over kan zeggen. Hij brengt met de ‘Nicholas Magic Kit’ wel een eigen goocheldoos op de markt met trucs waarbij je ongetwijfeld indruk zult maken op vrienden en familie.



Tickets bestellen om een voorstelling bij te wonen van Nicholas en/of de goocheldoos te bestellen kan via nicholasarnst.be.



(Nico Vanaken)


Bio van Nicholas Arnst

Meer Over:

Nicholas Arnst