.
News Image

Nicholas is klaar voor tweede theatertour

Hij zal opnieuw vele mensen in de zalen verbazen.


Nicholas heeft de voorbije weken op VTM heel wat mensen van de sokken geblazen. Bekend en minder bekend Vlaanderen stelde zich vooral de vraag: Hoe doe jij dat?. Vanaf februari gaat Nicholas richting theaterzalen met de volledig nieuwe voorstelling 'Decipiatur'. Dit is na 'Echt' zijn tweede theatervoorstelling.



Het wordt een voorstelling waarin hij af en toe een tip van de sluier licht, ja zelfs uitlegt hoe hij je om de tuin leidt, om je dan alsnog met verstomming te slaan. Het worden verbazingwekkende acts waarvoor je niet alleen geen verklaring hebt, maar waarvan je er rotsvast van overtuigd bent dat er helemaal geen verklaring voor kan bestaan. Geen toeters, geen bellen, geen rookgordijnen, geen dubbele bodems, gewoon puur Nicholas: groots in zijn eenvoud, ongeëvenaard in zijn vak.



De eerste voorstelling van deze theatertour is al op zaterdag 8 februari in CC Nova te Nazareth, maar er zijn helaas geen tickets meer te koop. Van 28 maart 2020 tot en met 21 mei 2021 zijn er voorstellingen van 'Decipiatur' gepland in Brugge, Mechelen, Lebbeke, Dendermonde, Gent, Hasselt, Oostende en Antwerpen. Voor info en tickets kun je terecht op nicholasarnst.be.



(Nico Vanaken)