.
Guga Baul
maandag 21 maart 2022

Guga Baùl over The Masked Singer: ‘toen piekte de stress’

Niels belde hem onverwachts op

Toen Tine Embrechts ontmaskerd werd in ‘The Masked Singer’ en ze zichzelf kenbaar moest maken, wie er nu toch onder Flamme Fatale zat, had boezemvriend en presentator Niels Destadsbader het fantastische idee om haar man Guga Baùl op te bellen. Geheel onwetend dat ook Guga Baùl nog in één van de pakken zat verscholen. In de kwartfinale, een week na Tine werd hij ontmaskerd.

Tine had Niels wijsgemaakt dat bij de kinderen zat, maar in werkelijkheid zat Guga gewoon backstage. “Het was een spontane ingeving van Niels. Want die was voor alle duidelijkheid niet op de hoogte wie in de pakken zat”, lacht Guga.

Iemand van de productie kwam Guga in allerijl verwittigen. “Ik wou Tine eigenlijk gewoon een knuffel geven omdat ze eruit lag. ‘Oei als ik maar niet door de man valt’, schoot het door mijn hoofd en ik ben vol stress naar mijn loge gerend om dat telefoontje met Niels te doen. ik was buiten adem en bedacht vlug dat ik altijd iets uit de Kampioenen gebruik als Niels belt. ‘Ha copain, bonjour!’ Tine speelde het spel natuurlijk mee. Op dat moment piekte de stress toch even. Maar verder vond ik het een fijne ervaring.”

Bio van Guga Baùl

Meer Over:

Guga Baùl

Bio van Niels Destadsbader